Welcome, Guest. Please login or register.
July 01, 2022, 04:43:05 AM
Home Help Search Login Register
News: Ceriatone Forums are up and running!!!
 
Guests please register
Note: If you want to help you can donate to keep the forums alive.










Do you want to advertise on this forum ? Send me a private message.



Amplified Parts
+  Ceriatone Forum
|-+  Ceriatone
| |-+  Overtone
| | |-+  0.5 amp fast blo fuse keeps blowing!!!
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: 0.5 amp fast blo fuse keeps blowing!!!  (Read 2222 times)
lstead
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 27


View Profile
« on: May 24, 2008, 04:10:56 PM »

hi!
   I HAVE HAD THE AMP FOR A WEEK WORKING NOW AND IT IS FABULOUS!!  BUT SUDDENLY THE 0.5 AMP FUSE KEEPS BLOWING.  ANY IDEAS??? LAURIE
ps i was using an attenuator but did not have it turned up very high.
Logged
lstead
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 27


View Profile
« Reply #1 on: May 25, 2008, 11:19:27 PM »

spoke to Nik and replaced it with a slo blo 0.5A.... no worries!!!  this amp is the business..laurie
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

CeriaTone Forum is not afiliated with Ceriatone Amplifications. The CeriaTone and name, logo and related trademarks and service marks, owned by CeriaTone. , are registered and/or used in the U.S. and many foreign countries. All other trademarks, service marks, and trade names referenced in this site are the property of their respective owners.