Welcome, Guest. Please login or register.
January 17, 2021, 01:11:18 AM
Home Help Search Login Register
News: Ceriatone Forums are up and running!!!
 
Guests please register
Note: If you want to help you can donate to keep the forums alive.


Do you want to advertise on this forum ? Send me a private message.Amplified Parts
+  Ceriatone Forum
|-+  Ceriatone
| |-+  Overtone
| | |-+  originariamente appartenente
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: originariamente appartenente  (Read 27 times)
Banning
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 36


View Profile
« on: November 20, 2020, 03:41:46 AM »

Bestemmingsbruiloften zijn allemaal enthousiast. Als u een bruid bent die een dergelijke affaire heeft gepland, is er van tevoren veel te plannen. Als de dag dat u op reis gaat eenmaal voorbij is, is het belangrijk om goed te zorgen voor de trouwjurk van uw bestemming. Hier zijn een paar tips om goed met je jurk te reizen.

Onthoud dat als u op reis bent voor uw grote dag, u een trouwjurk op uw bestemming wilt die is gemaakt van een stof die gemakkelijk bestand is tegen uw reizen. Stoffen zoals organza en chiffon zijn gemakkelijker te persen of te stomen. Satijn, aan de andere kant, houdt misschien niet zo goed stand.

Vouw Bruidsmoederjurken nooit de trouwjurk van uw bestemming op en check deze in de bagage wanneer u naar uw trouwbestemming vliegt. Dit kan gemakkelijk een ramp betekenen, aangezien uw jurk kan kreuken, kapot gaan of zelfs verloren kan gaan als de luchtvaartmaatschappij uw bagage verliest.

Koop zeker een kledingtas om je jurk tijdens het reizen veilig te houden. Je kunt er bij veel winkels een voor een lage prijs krijgen. Streef naar een jurk die 72 inch lang is om je hele jurk te beschermen.

Wanneer u op uw vlucht stapt, is het belangrijk dat u uw jurk op de juiste manier opbergt voor uw huwelijksreis naar de bestemming. Plaats het bovenop alle andere tassen in het bagagevak en leg het plat neer. U kunt ook contact opnemen met een stewardess of u uw kledingtas eventueel in een kast kunt hangen, zodat uw jurk kreukvrij blijft.

Als u een taxi, limousine abendkleider of huurauto naar een hotel of uw trouwlocatie neemt, zorg er dan voor dat u de kledingtas plat op uw bagage in de kofferbak of op schoot legt. Dit is een van die kledingtips die ervoor zorgen dat je jurk perfect blijft zitten.

Hoewel het misschien overweldigend lijkt, is het zeker mogelijk om naar de bruiloft van je bestemming te reizen en je bruidsjurk er net zo vlekkeloos uit te laten zien als op de dag dat je hem kocht. Met deze geweldige tips kun je pronken met een van de mooiste trouwjurken die Columbus ooit heeft aangeboden.

Als weddingplanner voor bestemmingen in Malta en in de hele Middellandse Zee hebben mijn team en ik het geluk een rol te spelen bij het maken van een aantal werkelijk prachtige bruiloften en evenementen op zee- en tuinlocaties in Malta zoals deze, dus het bedenken van leuke decoridee?n voor bruiloften Quincea?era Kleider buitenshuis is een groot deel van ons werk.

Dit specifieke project is ge?nspireerd door de botanische omgeving waarin we ons vaak bevinden. Ik hoop dat je dit nieuwste idee van ons leuk vond en er plezier aan beleefde om het zelf te doen!

Afhankelijk van hoeveel bollen je wilt veranderen in hangende vazen, kan dit project in slechts 30 minuten duren.

Het is eenvoudig genoeg om te doen met de juiste gereedschappen en heeft een ongelooflijk charmante uitstraling, met een beetje een milieubewuste aantrekkingskracht, omdat het het beste werkt met gebruikte gloeilampen die niet meer werken.

De eerste stap is om de binnenkant van elke lamp te legen door voorzichtig de gloeidraad en draden uit de binnenkant van de lamp te verwijderen… zonder de glazen bol te breken of te barsten.

Dit is de lastigste stap in het project en - eerlijke waarschuwing - je moet extra oppassen dat je jezelf niet bezeert tijdens het proces. Gebruik voorzichtigheid en eventueel veiligheidshandschoenen en oogbescherming.

Dit kan op meer dan één manier worden bereikt. Wat voor ons werkte, was de lamp een beetje doorknippen met een scalpel en vervolgens met een tang alle onderdelen uit de lamp halen. Als je bollen van binnen leeg zijn, ben je klaar om ze om te bouwen tot hangende vazen.

Voor dit project hebben we gekozen voor een meer rustieke uitstraling, die gemakkelijk te realiseren is met jutetouw. Maar ga je voor een andere stijl, dan kan een ander koord, draad, lint of dik kant ook werken. Zorg ervoor dat de strengen strak genoeg zijn om op hun plaats te lijmen zonder te ontrafelen.

Bepaal hoe lang u wilt dat uw vaas naar beneden hangt aan het object waaraan hij hangt. Knip een stuk touw af dat ongeveer twee keer zo groot is.

Dus als je wilt dat je vaas een voet lager hangt dan de Party Dresses haak waaraan hij hangt, knip je een stuk touw af dat ongeveer 60 cm lang is, waarbij je misschien een centimeter toevoegt om rekening te houden met het deel van het touw dat aan de lamp is vastgelijmd. baseren.
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

CeriaTone Forum is not afiliated with Ceriatone Amplifications. The CeriaTone and name, logo and related trademarks and service marks, owned by CeriaTone. , are registered and/or used in the U.S. and many foreign countries. All other trademarks, service marks, and trade names referenced in this site are the property of their respective owners.