Welcome, Guest. Please login or register.
March 25, 2023, 07:02:51 AM
Home Help Search Login Register
News: Ceriatone Forums are up and running!!!
 
Guests please register
Note: If you want to help you can donate to keep the forums alive.


Do you want to advertise on this forum ? Send me a private message.Amplified Parts
+  Ceriatone Forum
|-+  Muchless
| |-+  DC 30
| | |-+  Designed to be comfortable for all-day wear
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Designed to be comfortable for all-day wear  (Read 2783 times)
elroygcrabtree
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« on: May 11, 2022, 09:40:51 PM »Több előzetest és a hivatalos képek megosztását követően a közelgő new balance cipő 574 kollekció megjelenési dátumát adták meg. A szabadban ihletett csomagban egy sor ruházat található, míg a cipőket eddig öt különböző színben találták meg – köztük egy harsány olíva, piros, sötétkék és barna színben; szabványos szürke; a Sprite-szerű sárga, zöld és kék; merész piros, fehér és kék; és egy fekete, lila és kék.

A bostoni székhelyű tornacipő-tudósok, a New Balance new balance női cipő akció az utóbbi időben igazán forró együttműködési formát öltöttek, és irigylésre méltó névsort építettek fel olyan tervezőkből és márkákból, amelyek kultikus vonzerejükről és talajszintű csodálatukról ismertek. A múlt év végén volt szerencsénk beszélgetni Joe Grondinnal, az NB globális együttműködésekért felelős vezető menedzserével, hogy a tartós partnerségek kialakításának művészetéről cseveghessen.

A mulen nem halt meg – ez még csak most kezdődik, ezek szerint new balance férfi cipő olcsón, akiknek leszakadt a sarka. Csak idő kérdése volt, hogy a 2020-21-es év uralkodó lábbelitrendje mikor éri el az NB újdonsült kedvencét. És még ha úgy tűnik is, hogy ez a módosítás ellentétes egy olyan tornacipővel, amelyet valaha a teljesítményfutók csúcsaként jelöltek meg, az utcai kedvencként való rekontextualizált státusza azt jelenti, hogy teljesen logikus, hogy öszvérré alakítsák át.

A Malbon Golf egyformán tiszteletlen és tiszteletben tartja azt a játékot, amelyhez ruházatot készít – a márka döcög az orrát a makacs vidéki klubkonferenciákon, ugyanakkor mélyen tiszteli a golfot, és célja, hogy a tömegekhez eljuttassa a modern stílusban. több szabadon áramló fény. Ennek a kezdeményezésnek a részét képezi a lábbelikkel kapcsolatos együttműködés, és a New Balance-szal való összekapcsolás után, hogy golf-szerű megjelenést kapjunk a new balance 997 férfi vissza augusztusban a Malbon legénysége visszatér a klasszikus futó két további pályakész stílusával.
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

CeriaTone Forum is not afiliated with Ceriatone Amplifications. The CeriaTone and name, logo and related trademarks and service marks, owned by CeriaTone. , are registered and/or used in the U.S. and many foreign countries. All other trademarks, service marks, and trade names referenced in this site are the property of their respective owners.