Welcome, Guest. Please login or register.
November 13, 2019, 06:13:00 PM
Home Help Search Login Register
News: Ceriatone Forums are up and running!!!
 
Guests please register
Note: If you want to help you can donate to keep the forums alive.










Do you want to advertise on this forum ? Send me a private message.



Amplified Parts
+  Ceriatone Forum
|-+  Website, Store
| |-+  Support
| | |-+  2550 Lost OD Channel
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: 2550 Lost OD Channel  (Read 437 times)
JT2
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1


View Profile
« on: July 24, 2019, 12:24:52 AM »

Hi everyone I have a 2550 build that was finished and everything was working all of the sudden it cut out a couple times then I lost the lead channel. Relay test good, voltage to the Relay is good and drops when toggle switch engaged. I double checked my wiring and its good. Like I said it worked before. PS Board getting power fomrthe heaters and giving power to the Relay board. The channel indicator comes on like its switching channels but no OD and the lead master volume doesn't work. Any help would be greatly appreciated. Thanks
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

CeriaTone Forum is not afiliated with Ceriatone Amplifications. The CeriaTone and name, logo and related trademarks and service marks, owned by CeriaTone. , are registered and/or used in the U.S. and many foreign countries. All other trademarks, service marks, and trade names referenced in this site are the property of their respective owners.