Welcome, Guest. Please login or register.
November 23, 2017, 12:49:24 PM
Home Help Search Login Register
News: Ceriatone Forums are up and running!!!
 
Guests please register
Note: If you want to help you can donate to keep the forums alive.










Do you want to advertise on this forum ? Send me a private message.



 


Amplified Parts
+  Ceriatone Forum
|-+  Tw Clones
| |-+  LiverPull
| | |-+  Volumeproblem
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Volumeproblem  (Read 2041 times)
Johman
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 3


View Profile
« on: January 19, 2008, 04:42:48 AM »

I got a strange problem with the Liverpull. It seems to have lost some power/volume. Occasionally the volume jumps up. Like some invisible
person turning the volume knob up and down again.
It the same sound no raise in gain.
I changed all the powertubes to new ones. - Same problem.
I put in new preamp tubes. -Same problem.
I play the amp thru a Marshall Powerbrake. I tried the Powerbrake
with another amp. - No problem with the PB.

Any ideas?

Logged
Eansihadis
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 2


View Profile
« Reply #1 on: July 12, 2017, 03:58:45 AM »

I have read it, and it felt so right.
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

CeriaTone Forum is not afiliated with Ceriatone Amplifications. The CeriaTone and name, logo and related trademarks and service marks, owned by CeriaTone. , are registered and/or used in the U.S. and many foreign countries. All other trademarks, service marks, and trade names referenced in this site are the property of their respective owners.