Welcome, Guest. Please login or register.
January 19, 2018, 01:28:08 AM
Home Help Search Login Register
News: Ceriatone Forums are up and running!!!
 
Guests please register
Note: If you want to help you can donate to keep the forums alive.










Do you want to advertise on this forum ? Send me a private message.



 


Amplified Parts
+  Ceriatone Forum
|-+  British Style
| |-+  JTM 45, 50
| | |-+  oscillation echo sound problem
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: oscillation echo sound problem  (Read 1009 times)
dbrads1966
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1


View Profile
« on: March 24, 2013, 08:08:46 AM »

Hi,

I have just built my first valve amp using the Ceriatone jtm45 wiring plan but i am getting an oscillating sound like an echo when i play through the amp. If a disconnect the guitar I still get a regular oscillation sound at the speaker like a drum beat that is consistent. Any ideas?

Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

CeriaTone Forum is not afiliated with Ceriatone Amplifications. The CeriaTone and name, logo and related trademarks and service marks, owned by CeriaTone. , are registered and/or used in the U.S. and many foreign countries. All other trademarks, service marks, and trade names referenced in this site are the property of their respective owners.