Welcome, Guest. Please login or register.
January 19, 2018, 09:05:33 AM
Home Help Search Login Register
News: Ceriatone Forums are up and running!!!
 
Guests please register
Note: If you want to help you can donate to keep the forums alive.










Do you want to advertise on this forum ? Send me a private message.



 


Amplified Parts
+  Ceriatone Forum
|-+  American Style
| |-+  5F1 Tweed Champ
| | |-+  5F1 Moterboating
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: 5F1 Moterboating  (Read 24057 times)
ramblin
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 2


View Profile
« on: February 22, 2009, 03:24:39 AM »

Hi have built a Ceriatone 5F1 in my own chassis. When I power the Amp up i get a hum ans when the volume is at 0 the amp gives me a loud moterboating sound (low frequency oscillating) But if I give the amp even a small amount of volume it disappears. Any ideas?
Logged
calis
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 8


View Profile
« Reply #1 on: February 28, 2009, 03:30:28 AM »

ramblin.

Welcome to the forum.

Can you provide any pictures of your build? Pictures always help in diagnosing problems like this.

Justin
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

CeriaTone Forum is not afiliated with Ceriatone Amplifications. The CeriaTone and name, logo and related trademarks and service marks, owned by CeriaTone. , are registered and/or used in the U.S. and many foreign countries. All other trademarks, service marks, and trade names referenced in this site are the property of their respective owners.